Përse Allahu thotë: ”shërim” dhe nuk thotë ilaç? A e ke ditur?

126
0

Përse Allahu thotë: ”shërim” dhe nuk thotë ilaç?

A e ke ditur ?

Përse Allahu thotë: ”shërim” dhe nuk thotë ilaç?

“Ne shpallim Kuranin qe eshte sherim dhe meshire per besimtaret ”Perse Allahu thote: ”sherim” dhe nuk thote ilaç?

Sepse ilaçi ndodh qe nuk funksionon, ndersa Zoti Kuranin e beri sherim te sigurte per shpirtrat, zemrat dhe trupin.

Zoti yne beje Kuranin sherim per zemrat dhe shpirtrat dhe trupat tane. Amin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here