Pushohet nga puna infermjerja e Stephen Hawking, nuk u kujdes mirë për të!

123
0

Infermierja që u kujdes për Profesorin Stephen Hawking, është akuzuar për dështime lidhur me kujdesin e tij dhe sjellje të keqe financiare.

Patricia Dowdy, 61 vjeçare, e cila punoi për shkencëtarin e njohur për 15 vjet, ishte suspenduar për një periudhë të përkohshme në vitin 2018 – gjë që u bë e ditur gjatë vikendit.

Këshilli për Infermierinë dhe Mamitë (NMC) tani ka gjetur se ajo nuk ka “ofruar standardet e pritshme të kujdesit të mirë dhe profesional dhe që Profesor Hawking meritonte”.

Dowdy i tha The Mail të dielën se ajo ishte e mërzitur dhe nuk donte të komentonte.

NMC vendosi të heqë Dowdy-n nga Ipswich, nga regjistri i infermiereve të kujdesit për të moshuar pas një seance private që u mbajt në Londër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here