Shenjat që tregojnë se jeni në depresion të thellë

149
0

Depresioni është një gjendje komplekse e shëndetit mental tek njerëzit, zakonisht njerëzit në depresion ndihen të trishtuar, nuk flasin dhe parapëlqejnë të qëndrojnë vetëm.

Shenjat që tregojnë se një person po e përjeton gjendjen e depresionit janë:

Të ushqyerit më shumë ose më pak se zakonisht, të fjeturit më shumë ose më pak se normalja, kur gjërat e vogla të bëjnë nevrik, kur nuk mund të fokusohesh, kur nuk të bëjnë përshtypje gjërat që dikur të kanë lumturuar.

Këto janë vetëm disa nga shenjat që tregojnë gjendjen tuaj mentale, hapi më i mire është konstultimi me një doktor të po kësaj fushe./Kosova Post/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here