Si të largoni lodhjen gjatë dimrit?

111
0

Shume prej nesh në këtë kohë e kemi problem të zgjohemi në mëngjes, ndjejmë lodhje gjatë ditës dhe mundohemi të këndellemi me disa kafe.

Përderisa orët me dritë shkurtohen në këtë periudhe është e vështirë të jemi të mbushur me energji – veçanërisht në mëngjes kur hap dritaret dhe jashtë është ende errësirë, transmeton klankosova.Megjithatë mund të bëni disa gjëra të thjeshta që ju përmirësojnë disponimin e ju bëjnë të ndjeheni më energjik.

Dilni më shpesh kur ka diell
Praktikoni gjumë të rregullt – vendosni një orar ku nuk fleni as më pak e as më shumë
Bëni palestër
Ushqim të shëndetshëm – zëvendësojeni kafen me ushqime të pasura që rrisin energjinë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here