Ballina Shëndetësi Të gjithë e keni përdorur gabim këtë pjesë të dollapit!

Të gjithë e keni përdorur gabim këtë pjesë të dollapit!

60
0

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla.

Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” meqë shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.

Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancinë e furrës./tesheshi.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here