Të ndërtosh shtëpinë në 6 orë…! (Foto)

91
0

Të ndërtosh një shtëpi, përveç parave, kërkon edhe një angazhim dhe një kohë të gjatë deri në përfundim. Të paktën shqiptarët këtë gjë e kanë vuajtur ndër vite.

Por një kompani në Itali kërkon të revolucionarizojë ndërtimin e shtëpive dhe është e specializuar në ndërtimin e një banese në vetëm 6 orë.

Mjaftojnë vetëm 3 persona dhe materiali, i cili është gjysmë i gatshëm dhe shtëpia është gati brenda 6 orëve.

Këto banesa, për të cilat thuhet se janë rezistente edhe ndaj tërmeteve, kushtojnë duke nisur nga 25 mijë paund, në varësi të madhësisë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here