Top 5 antiviruset më të përdorur në vitin 2017

161
0

Në këto kohë një antivirus në kompjuterin tuaj është tepër i rëndësishëm, por me kaq shumë mundësi për të zgjedhur, është e vështirë të dihet se cili mund të të shërbejë më shumë.

Më poshtë keni një listë me 5 antiviruset më të përdorura këtë vit dhe mbase mund t’ju ndihmojnë edhe juve./Kosova Post/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here