Ballina Islam Tribuna në Llozanë me 24.11.2018 ku morën pjesë si ligjërues Halil Avdulli...

Tribuna në Llozanë me 24.11.2018 ku morën pjesë si ligjërues Halil Avdulli dhe Zekerija Bajrami

119
0

Tribuna në Llozanë me 24.11.2018 ku morën pjesë si ligjërues Halil Avdulli dhe Zekerija Bajrami.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here