Turqi, 23 terroristë të neutralizuar gjatë dy javëve të fundit

76
0

Ushtria turke ka “neutralizuar” së paku 23 terroristë anembanë vendit gjatë dy javëve të fundit, bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes e Turqisë.

Në njoftim thuhet se një ushtar turk ka rënë dëshmor dhe katër të tjerë janë plagosur gjatë periudhës së njëjtë midis datës 28 dhe 11 janar.

Në fushatën e saj terroriste mbi 30 vjeçare kundër Turqisë, PKK, e cilësuar si një organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, ka qenë përgjegjëse për vdekjen e afër 40.000 njerëzve, duke përfshirë gra dhe fëmijë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here