VITERINA E LIBRIT- MESAZHI I KUR’ANIT

100
0

Mesazhi i Kur’anit

Libri “Mesazhi i Kur’anit”, përkthimi dhe komentimi i Kur’anit në gjuhën shqipe është një prej veprave të çmuara pasi ai është përkthimi dhe komentimi i Kuranit që një europian mysliman i solli publikut perëndimor.

Për autorin e këtij libri Muhammed Asadin Kur’ani dallon nga të gjithë shkrimet e tjera të shenjta, sepse vë theks tek arsyeja, andaj këtë vepër gjigande ai filloi me versetin kuranor “Për njerëzit që mendojnë”.

Kjo vepër e Muhamed Asadit është bazuar në një jetë të mbushur plot studim dhe vite të kaluara në botën arabe.

Me këtë, bibliotekës suaj i shtohet edhe një libër që përmban komentimin e Kuranit në gjuhën shqipe prandaj mos nguroni ta lexoni atë.

Për ta bërë tuajin këtë libër mund ta porosisni atë në Islamshop.ch ose në numrin e telefonit + 41 79 469 50 36 ( Viber dhe WhatsApp )

Titulli: Mesazhi i Kur’anit, përkthimi dhe komentimi i Kur’anit në gjuhën shqipe

Përkthyer dhe shpjeguar nga: Muhammad Asad

Përktheu nga Anglishtja: Bujar M. Hoxha

Boton: LOGOS-A

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here