Home Islam Xhamitë më të bukura në botë

Xhamitë më të bukura në botë

316
0
SHARE

Përveç lidhjes shpirtërore me besimtarët, objektet e kultit kanë qenë gjithnjë edhe vepra të rëndësishme arti, që kanë marrë vëmendjen e arkitektëve më të mëdhenj.

Xhamitë kanë ekzistuar për më shumë se 1000 vite në të gjithë botën, por vazhdojnë t’i frymëzojnë turistët edhe sot me bukurinë dhe historinë e tyre.

Këto janë disa nga xhamitë më të bukura e më të rëndësishme në të gjithë botën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here