Zeqirija Ibrahimi: Mos e merrni seriozisht Ali Ahmetin

129
0

Mos e merrni seriozisht! As mos ia bëni muhabetin! Ashtu ia pret, ashtu flet! Nëse atyre të vetëve nuk u dhimbset ta degradojnë ashtu me aso paraqitje mjerane, neve aq na bën për të.

Gjynah ai për gjendjen e tij dhe gjynah shqiptarët që e kanë taksirat atë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here