Categories Archives: Zvicra

Sëmuren 73 ushtarë në Chur.

Në Chur, Graubunden janë paraqitur të sëmurë 73 rekrutë të Kompanisë së Këmbësorisë në Shkollën e Rekrutëve në atë qytet. Ata, në natën në mes të të enjtes dhe të premtes, për shkak të ankesave që kishin për dhembjet në stomak, ...