Video

Si të ruhemi dhe të shpëtojmë nga sprovat nga Besnik Leçini

https://youtu.be/NBvoC9_5rDI

Ndiej shushurimën mikun nuk e shoh

https://youtu.be/xBMgQstEr-s Titulli: Ndiej shushurimën mikun nuk e shoh Autori: Hasan el-Basri Botues: Shoqata Qytetare “Klubi Studentor”-Shkup Per botuesin: Arben Idrizi Kopertina: Dorlir Kraja Realizimi kompjuterik: Besnik Hamiti Shtypi: Fokus Print Vepra “Ndiej shushurimën, mikun nuk e shoh” ka...

Njihe Lajmetarin

https://youtu.be/S_TPuVG0OEU Titulli: Njihe Lajmëtarin Autor: Dr. Mustafa Mahmud Përkthyes: Gazmend Hoxha Redaktor profesional: Mr. Llukman Hoxha Redaktor gjuhësor: Agim Avdiu Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi: FocusPrint – Shkup Për botuesin: Bashkim Avdiu Botues: Sira – Prishtinë Mësimet e Lajmëtarit të Zotit...

Kujtimet e Imamit

https://youtu.be/l7KEN6S2OQw Titulli: Kujtimet e Imamit Autorë: Mustafa Ivedi & Muhamed Rashid Përktheu: Zenel Hajdini Redaktor: Mr. Bashkim Mehani Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi Për botuesin: Bashkim Avdiu Botues: Sira – Prishtinë Allahu e di, por në kohën...

Njihe Zotin

https://youtu.be/E4FDqChX7lY Titulli: Njihe Zotin Autor: Dr. Mustafa Mahmud Përkthyes nga gjuha boshnjake: Nexhat Ibrahimi Redaktor profesional: Prof. Nuredin Ahmeti Redaktor gjuhësor: Liljana Jajaga Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi: FocusPrint – Shkup Për botuesin: Bashkim Avdiu Botues: Sira – Prishtinë Libri „Njihe...

Njihe Lajmëtarin

https://youtu.be/fbc06RqZB-g Titulli: Njihe Lajmëtarin Autor: Dr. Mustafa Mahmud Përkthyes: Gazmend Hoxha Redaktor profesional: Mr. Llukman Hoxha Redaktor gjuhësor: Agim Avdiu Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Bashkim Avdiu Shtypi: FocusPrint – Shkup Për botuesin: Bashkim Avdiu Botues: Sira – Prishtinë Mësimet e Lajmëtarit të Zotit...

Mjaltë Inflex meil D+ – Mjaltë për trajtimin e infeksioneve

https://youtu.be/gZqhbfoxb34 Mjalta Infex -Meil ka efekte të shëndetshme për infeksione në veshka dhe për infeksione vaginale dhe urinare. Infex-Meil ka përmbajtjen më të lartë të antioksidanteve...

Krem kundër Migrenës dhe Reumatizmit nga Fara e zezë

https://youtu.be/yBhNxmifu_Q Kremi i kokrrës së begatshme (Farës së Zezë) është kremi më i mirë që ka katër efekte bazë si: -Kuron Reumatizmin në kyqe, -Kuron qarjet e...

Si ti fshijmë gjynahet nga Festim Doka

https://youtu.be/CM5qivgemS0

Lumturia, dialog me mundësitë për lumturinë

https://youtu.be/oNDcx3cnAHE Titulli: Lumturia, dialog me mundësitë për lumturinë Autor: Daut Demaku Redaktor gjuhësor: Sylejman Dërmaku Kopertina: Faton Bajgora Botues: Botime Artini Ky libër të mëson rrugën se si ta lironi fuqinë e brendëshme dhe të...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img