Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha deklaroi se në bashkëpunim me Gëzim Kalanë, president i bashkimit të Sindikatave të Pavarura dhe specialistë do të hartojnë planin e minimumit jetik...

Të zgjedhura

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Bota

Kuriozitete

Së fundi
ISLAMI

TË RRALLË, POR EKZISTOJNË

Ai që të do sinqerisht: – Të lexon, kur je në heshtje. – E sheh të mirën në ty, kur je në zemërim. – E ndien butësinë...

CILI ËSHTË SHKAKU I PIKËLLIMIT TËND?!

– Nëse është shkaku i pikëllimit tënd sëmundja, dije se ajo për ty është hair dhe përfundimi i saj është shërimi. Allahu i Madhëruar thotë. “I...

KATËR GJËRA QË NUK I KE DITUR

Katër gjëra e sëmurin trupin: Të folurit e tepërt. Gjumi i tepërt. Të ngrënit e tepërt. Marrëdhëniet e tepërta seksuale.  Katër gjëra e shkatërrojnë  trupin: ...

AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I FAREFISIT

Me afërsi gjaku nënkuptojmë të afërmit nga ana e babait ose e nënës. Afërsia ndodh kur dy njerëz lidhen njëri me tjetrin me...

MUAJI SEFER -RREGULLA DHE DOBI

Muaji Sefer ( Safer) është muaji i dytë në radhë nga muajt hixhri dhe vjen pas muajit Muharrem. Është quajtur me këtë emër...

Rajoni

- DRITA.TV -spot_img

Europa

Familja

Ju nuk përzgjidhni familjen. Ata janë dhuratë e Zotit për ju, siç jeni ju për ata.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Shëndeti

Kuzhina
Gatimi

Supa e Gjyshes – Receta e Shijshme që të Ngroh Shpirtin

Nuk ka si gjyshet, ato falin dashuri pafund në çdo fjalë e përkëdhelje ashtu si edhe në gatimet e tyre shijeplota. Dhe nuk ka asnjë dyshim, që në ka një...

Kungulleshka me Vezë për Mëngjes – Shije e Lehtë dhe Shëndet i Mirë

Omleta është gjithmonë zgjedhja e duhur për një mëngjes të shëndetshëm. Në ka një gatim që qendron në krye të recetave për një mëngjes të...

Receta e Shijshme e Biskotave Me Pana

Biskotat janë pa asnjë dyshim ndër ëmbëlsirat më të lehta përgatitje dhe në shije. Recetat dhe kombinimet e tyre janë të shumta dhe mjaftojnë vetëm...

Eskallop me Mish Pule, Pana dhe Kërpudhë

Mishi i pulës ofron mundësinë e shumë gatimeve të shijshme, të lehta e të shëndetshme. Ai kombinohet mjaft mirë me një sërë ushqimesh siç janë...

Teknologjia

- Reklamë -spot_img

Të ndryshme