Kujdesuni për flokët e dëmtuara me vaj ulliri

 

 

Për flokët e dëmtuara ka disa gjëra që mund të bëni për përmirësimin e tyre, edhe në kushte shtëpie.

Një nga to është përdorimi i vajit të ullirit.

Si të veproni: Gjysmë filxhani mbusheni me vaj të ngrohtë të ullirit (mos e vloni atë), pastaj fërkojini flokët me këtë përzierje që ndikon dukshëm në zbutjen dhe përmirësimin e gjendjes së flokëve.

Pështillni flokët me një kapelë të plastikës, pastaj me një peshqir mbi.

Kështu duhet ta mbani për 45 minuta, pastaj pastroni flokët ashtu siç bëni zakonisht.