[tdb_mobile_search tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tbGVmdCI6Ii03IiwicGFkZGluZy10b3AiOiI0IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwaG9uZV9tYXhfd2lkdGgiOjc2N30=" icon_color="#ffffff" tdicon="td-icon-magnifier-medium-long" icon_size="eyJhbGwiOjIyLCJwaG9uZSI6IjI0In0=" icon_padding="eyJhbGwiOjIuNSwicGhvbmUiOiIxIn0=" icon_color_h="#edcb21"]
[tdb_header_logo align_vert="content-vert-center" media_size_image_height="930" media_size_image_width="1880" image="168499" image_width="eyJwaG9uZSI6IjEwMCJ9" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tbGVmdCI6IjQ1IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwaG9uZV9tYXhfd2lkdGgiOjc2N30="]
[tdb_mobile_menu menu_id="" tdc_css="eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tcmlnaHQiOiItNSIsInBhZGRpbmctdG9wIjoiMyIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3Njd9" icon_padding="1" tdicon="td-icon-menu-thin-square" icon_color="#ffffff" icon_color_h="#edcb21" icon_size="28" align_horiz="content-horiz-right"]
[tdb_header_logo align_vert="content-vert-center" media_size_image_height="930" media_size_image_width="1880" image="168499" image_width="80" tdc_css="eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ=="]
[tdb_header_menu main_sub_tdicon="td-icon-down" sub_tdicon="td-icon-right-arrow" mm_align_horiz="content-horiz-left" modules_on_row_regular="25%" modules_on_row_cats="33.33333333%" image_size="" modules_category="above" show_excerpt="none" show_com="none" show_date="none" show_author="none" mm_sub_align_horiz="content-horiz-right" mm_elem_align_horiz="content-horiz-left" text_color="#ffffff" main_sub_color="#ffffff" sep_color="#ffffff" more_icon_color="#ffffff" tds_menu_active1-line_width="28" align_horiz="content-horiz-left" menu_id="662" inline="yes" f_elem_font_size="14" f_elem_font_weight="600" f_elem_font_family="582" tds_menu_active1-line_color="#edcb21" elem_space="eyJhbGwiOiIxMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjUiLCJwb3J0cmFpdCI6IjAifQ==" main_sub_icon_align="0" main_sub_icon_space="10" mm_width="1400" mm_align_screen="yes" mm_hide_all_item="yes" tds_menu_active1-text_color_h="#edcb21" sep_icon_align="0" mm_posts_limit="4" mm_subcats_posts_limit="3" mm_child_cats="6" mm_sub_border="0" mm_elem_border_a="0" h_effect="" image_height="60" meta_padding="eyJhbGwiOiIyNXB4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNXB4In0=" art_title="eyJhbGwiOiIxOHB4IDAgMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTBweCAwIDAifQ==" modules_category_padding="0" modules_category_margin="0" show_review="none" sub_bg_color="#ffffff" sub_text_color="#000000" sub_elem_bg_color="rgba(255,255,255,0)" sub_color="#000000" tds_menu_sub_active1-sub_text_color_h="#edcb21" tds_menu_sub_active1-sub_color_h="#edcb21" tds_menu_sub_active1-sub_elem_bg_color_h="rgba(255,255,255,0)" f_sub_elem_font_family="582" f_sub_elem_font_size="14" f_sub_elem_font_transform="uppercase" f_sub_elem_font_weight="600" mm_border_size="0" mm_subcats_bg="#ffffff" mm_elem_color="#000000" mm_elem_color_a="#edcb21" mm_elem_bg="rgba(255,255,255,0)" mm_elem_bg_a="rgba(255,255,255,0)" f_mm_sub_font_family="582" f_mm_sub_font_transform="uppercase" f_mm_sub_font_spacing="2" f_mm_sub_font_size="14" f_mm_sub_font_weight="600" meta_bg="#ffffff" shadow_m_shadow_size="16" shadow_m_shadow_offset_vertical="3" shadow_m_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" mm_sub_width="eyJhbGwiOiIxODAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIxNzAiLCJwb3J0cmFpdCI6IjE0MCJ9" pag_space="35" mm_padd="30" mm_sub_padd="eyJhbGwiOiIzMHB4IDAiLCJwb3J0cmFpdCI6IjI1cHggMCJ9" mm_elem_padd="eyJhbGwiOiI1cHggMCA1cHggMjVweCIsInBvcnRyYWl0IjoiNXB4IDAgNXB4IDIwcHgifQ==" modules_gap="eyJhbGwiOiIzMCIsInBvcnRyYWl0IjoiMjAifQ==" all_modules_space="30" f_title_font_family="582" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNyIsImFsbCI6IjIyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxNSIsInBob25lIjoiMTgifQ==" f_title_font_weight="600" f_title_font_transform="" f_cat_font_transform="uppercase" f_cat_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsInBvcnRyYWl0IjoiMTIifQ==" f_cat_font_weight="600" f_cat_font_family="582" f_cat_font_spacing="2" title_txt="#000000" title_txt_hover="#000000" all_underline_color="#edcb21" all_underline_height="4" cat_bg="rgba(255,255,255,0)" cat_bg_hover="rgba(255,255,255,0)" cat_txt="#edcb21" cat_txt_hover="#edcb21" tds_menu_active1-main_sub_color_h="#edcb21" pag_h_text="#000000" mm_elem_border="0" meta_info_border_size="eyJhbGwiOiIwIDAgNHB4IDAiLCJwb3J0cmFpdCI6IjAgMCAzcHggMCJ9" meta_info_border_color="#edcb21" f_elem_font_line_height="eyJwb3J0cmFpdCI6IjUwcHgiLCJhbGwiOiI1MXB4In0="][tdb_header_search inline="yes" form_align="content-horiz-right" results_msg_align="content-horiz-center" image_floated="float_left" image_width="30" image_size="" show_cat="" show_btn="none" show_date="none" show_review="none" show_com="none" show_excerpt="none" show_author="none" meta_padding="7px 0 0 15px" art_title="7px 0 5px" all_modules_space="eyJhbGwiOiIyNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMjAifQ==" icon_padding="1" icon_color="#ffffff" icon_color_h="#edcb21" form_border_color="#edcb21" title_txt_hover="#000000" btn_bg_h="#edcb21" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWxlZnQiOiIyMCIsInBhZGRpbmctdG9wIjoiMyIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicG9ydHJhaXQiOnsibWFyZ2luLWxlZnQiOiIyMCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicG9ydHJhaXRfbWF4X3dpZHRoIjoxMDE4LCJwb3J0cmFpdF9taW5fd2lkdGgiOjc2OCwibGFuZHNjYXBlIjp7Im1hcmdpbi1sZWZ0IjoiMTUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sImxhbmRzY2FwZV9tYXhfd2lkdGgiOjExNDAsImxhbmRzY2FwZV9taW5fd2lkdGgiOjEwMTl9" tdicon="td-icon-magnifier-medium-short" show_form="yes" form_offset="12" arrow_color="#edcb21" btn_bg="#000000" input_shadow_shadow_size="-6" input_shadow_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" f_input_font_family="582" f_placeholder_font_family="582" f_btn_font_family="582" f_btn_font_transform="uppercase" f_btn_font_size="12" form_width="eyJhbGwiOiI0MDAiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIzNzAiLCJwb3J0cmFpdCI6IjM0MCJ9" input_border="0" input_padding="3px 12px" f_placeholder_font_transform="uppercase" placeholder_opacity="0.4" btn_tdicon="td-icon-menu-right" btn_icon_pos="after" btn_icon_space="7" btn_icon_size="5" btn_padding="0 14px 2px 15px" results_border="0" results_msg_padding="10px 0 15px 0" mc1_tl="20" results_limit="3" modules_gap="0" image_height="100" modules_category="above" modules_category_padding="0" f_results_msg_font_family="582" f_results_msg_font_transform="uppercase" f_results_msg_font_style="normal" results_msg_color="#000000" results_msg_color_h="#edcb21" f_title_font_family="582" f_title_font_size="eyJhbGwiOiIxOCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE2IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNCJ9" f_title_font_weight="700" f_title_font_line_height="1.3" title_txt="#000000" all_underline_color="#edcb21" all_underline_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyIn0=" f_cat_font_size="12" f_cat_font_weight="400" f_cat_font_spacing="2" f_cat_font_transform="uppercase" cat_bg="rgba(255,255,255,0)" cat_bg_hover="rgba(255,255,255,0)" cat_txt="#000000" cat_txt_hover="#000000" btn_text="Kërko"]
Partia e Lirisë kërkon që përkrahja e familjeve që bëhen me fëmijë të jetë një emergjencë kombëtare dhe për këtë kërkon nga qeveria trefishim të bonusit të bebes dhe...

Të zgjedhura

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Bota

Kuriozitete

Së fundi
ISLAMI

QARTËSIMI I SHKAQEVE TË LUMTURISË

Plot nga njerëzit, mendojnë se lumturia dhe shpëtimi, janë në gjërat kalimtare të kësaj dynjaje. Një grup nga ta, lumturinë e paramendojnë në arritjen...

OBJEKTIVAT E MARTESËS NË ISLAM

Allahu martesën e ligjësoi për disa objektiva dhe synime të larta. Ndër to më të dalluarat janë: 1. Ruajtja e sojit njerëzor nëpërmjet lindjes dhe...

SI BËHET RESPEKTIMI I PRINDËRVE?

Respektimi i prindërve bëhet me bamirësi, qoftë me fjalë dhe me vepra: Bamirësia me fjalë shfaqet duke i shprehur fjalët me butësi dhe dashuri, si...

SEXHDJA E HARRESËS (SEVI SEXHDJA)

Njeriu mundohet që t’i kryejë ibadetet të plota, por ndodh nganjëherë që të gabojë ose të ketë mangësi gjatë kryerjes së ibadetit. Për...

PËRQENDRIMI NË FE

Allahu, azze ue xhel, na njoftoi se Kur’anin e zbriti për të përsiatur dhe për të vepruar me të: “Vallë, a nuk përsiatin ata për Kur’anin apo...

Rajoni

- DRITA.TV -spot_img

Europa

Familja

Ju nuk përzgjidhni familjen. Ata janë dhuratë e Zotit për ju, siç jeni ju për ata.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Shëndeti

Kuzhina
Gatimi

Petulla të Ëmbla me Miell Misri dhe Qumësht

Nuk janë petullat tradicionale që do të përgatisni, por mund të themi se janë ndër më të shijshmet. Petullat tona të veçanta me miell misri janë lezeti i tryezave ndaj...

Biskota të Lehta me Mollë

Kjo është një recetë e lehtë si në shije ashtu edhe në përgatitje. Mjaftojnë disa hapa të thjeshtë që AgroWeb.org i sjell më poshtë dhe...

Receta e Shijshme e Specave me Thërrime Buke

Specat me thërrime buke janë një pjatë e shijshme, me origjinë nga disa rajone të Italisë Jugore. Kjo recetë është e shpejtë dhe e lehtë...

Trileçe Shtëpie, Ëmbëlsi e Parezistueshme

Një ëmbëlsirë klasike e lehtë, shumë e dashur për shqiptarët, gosti fisnike për miqtë, fantastike për festat është Trileçe. Është një ëmbëlsirë plot finesë, e...

Teknologjia

- Reklamë -spot_img

Të ndryshme