Zvicra

5 vende që duhet t’i vizitoni në Zvicër me tren

Udhëtimi me tren është shumë i veçantë në Zvicër. Ju mund të udhëtoni të relaksuar dhe të shijoni shumë bukuri. Megjithatë, janë disa vende të...

Qeveria kundër iniciativës “No Billag” për heqjen e taksës për Transmetuesin Publik

Debati rreth Iniciativës “No Billag”, të drejtuar kundër pagesës së detyruar (taksën muore) që bëjnë zviceranët për transmetuesin publik vendor (SRG) sa vjen e...

Mbi 9 miliardë orë pune pa pagesë

Gjatë vitit të kaluar në Zvicër janë realizuar më shumë se 9 miliardë orë pune të pa paguar. Kjo shifër është madje më e...

1500 veta me “zinxhirë njerëzorë” protestojnë për të drejtat e fëmijëve

Në qytete të ndryshme të Zvicrës sot kanë protestuar rreth 1500 veta për të drejtat e fëmijëve. Ata kanë bërë “zinxhirë njerëzorë”, një aksion...

1500 veta me “zinxhirë njerëzorë” protestojnë për të drejtat e fëmijëve

Në qytete të ndryshme të Zvicrës sot kanë protestuar rreth 1500 veta për të drejtat e fëmijëve. Ata kanë bërë “zinxhirë njerëzorë”, një aksion...

Me arrest shtëpiak dhe pranga elektronike kundër terroristëve potencialë

Policisë duhet t`i jepen më tepër kompetenca veprimi në qasje me terroristët potencialë ose “rrezikuesit” siç janë quajtur me një emër të përbashkët personat...

Shopingu jashtë vendit i kushton Zvicrës me miliarda: Parlamenti merr masa

“Turizmi tregtar”, gjegjësisht trendi në rritje i furnizimit të zviceranëve në tregjet e shteteve fqinje, është bërë shqetësim serioz për Dhomën Nacionale të Parlamentit...

10 vendet më të mira për të skijuar, tri vendet e para mbahen nga Zvicra

Zvicra është pa dyshim një nga vendet më të bukura, në të gjitha stinët, e veçanërisht në atë të dimrit. Alpet zvicerane janë një pasuri...

37% të zviceranëve blejnë online

Qytetarët e Zvicrës vazhdojnë shprehinë e blerjeve jashtë vendit ndërsa, kohëve të fundit, ata gjithnjë më shumë praktikojnë të blejnë online. Sipas një studimi të...

Bazel: Votohet kundër ndalesës së taksave drejtpërdrejt nga paga

Në Kantonin e Bazelit (Basel-Stadt), tatimet e të punësuarve as në të ardhmen nuk do të merren në mënyrë të drejtpërdrejtë nga pagat e...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img