- Advertisement -spot_img

TAG

Azili

Organizatat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut kritikojnë planet e Greqisë për ndryshime në ligjin e azilit

Organizatat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe agjencitë humanitare kanë kritikuar ashpër planet e qeverisë greke, për të forcuar procedurat e azilit. Organizatat Amnesty...

Latest news

- Advertisement -spot_img