- Advertisement -spot_img

TAG

Hulusi Akar

Akar: Patrullimet e përbashkëta turko-ruse do të jenë edhe më të dobishme

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar tha se patrullimet e përbashkëta turko-ruse në ditët e ardhshme do të jenë edhe më të suksesshme dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img