- Advertisement -spot_img

TAG

Libi

Kuvendi turk do të fillojë punimet më herët për të shqyrtuar mocionin në lidhje me Libinë

Kuvendi i Madh Popullor i Turqisë do të fillojë më herët punimet për mocionin e Libisë. Sipas informacioneve të marra nga burimet e Partisë për...

Kalin: Asnjë plan në Mesdheun Lindor nuk mund të realizohet pa e marrë parasysh edhe Turqinë

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin deklaroi se nuk është e mundur të realizohet asnjë plan në Mesdheun Lindor pa e marrë parasysh edhe Turqinë. Ibrahim...

Memorandumet e Mirëkuptimit mes Turqisë dhe Libisë shkaktojnë shqetësime tek Izraeli

Memorandumi i Mirëkuptimit për “Përshenjimin e Zonave të Juridiksionit Detar në Mesdhe, i nënshkruar mes Turqisë dhe Qeverisë së Pajtimit Kombëtar të Libisë,...

Latest news

- Advertisement -spot_img