- Advertisement -spot_img

TAG

“Marrja e shtetësisë në bazë të prejardhjes”

Miratohet ligji, shtetësi shqiptare dhe pasaportë për të gjithë shqiptarët

Qeveria e Shqipërisë në seancën e fundit, e miratoi propozim-ligjin “për shtetësi”, i cili përmban disa ndryshime thelbësore, siç është neni 6 ku parashihet...

Latest news

- Advertisement -spot_img