- Advertisement -spot_img

TAG

Memorandumi i Mirëkuptimit

Qeveria e Pajtimit Kombëtar në Libi miratoi memorandumet e nënshkruara me Turqinë

Qeveria e Pajtimit Kombëtar në Libi, e njohur nga shoqëria ndërkombëtare, njoftoi hyrjen në fuqi të memorandumeve të mirëkuptimit të nënshkruara me Turqinë. Sipas informatave të...

Memorandumet e Mirëkuptimit mes Turqisë dhe Libisë shkaktojnë shqetësime tek Izraeli

Memorandumi i Mirëkuptimit për “Përshenjimin e Zonave të Juridiksionit Detar në Mesdhe, i nënshkruar mes Turqisë dhe Qeverisë së Pajtimit Kombëtar të Libisë,...

Latest news

- Advertisement -spot_img