- Advertisement -spot_img

TAG

Përshenjimin [delimitimin] e Zonave të Juridiksionit Detar në Mesdhe

Aksoy: Bashkimi Evropian nuk është një gjykatë ndërkombëtare

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë, Hami Aksoj (Aksoy) tha se Bashkimi Evropian nuk ka asnjë autorizim për sa i përket...

Memorandumet e Mirëkuptimit mes Turqisë dhe Libisë shkaktojnë shqetësime tek Izraeli

Memorandumi i Mirëkuptimit për “Përshenjimin e Zonave të Juridiksionit Detar në Mesdhe, i nënshkruar mes Turqisë dhe Qeverisë së Pajtimit Kombëtar të Libisë,...

Latest news

- Advertisement -spot_img