- Advertisement -spot_img

TAG

Smolensk

Rusi, hetuesit polakë rishqyrtojnë katastrofën në Smolensk

Hetuesit polakë dhe rusë rifilluan një shqyrtim të mbetjeve të avionit të rrëzuar në vitin 2010 në Rusinë perëndimore, që vrau presidentin e atëhershëm...

Latest news

- Advertisement -spot_img