- Advertisement -spot_img

TAG

Vehap Kola

Një PD e djathtë dhe pluraliste, shansi i fundit kundër regjimit

Nga: Vehap Kola Një ndër mësimet më të mëdha që njerëzimi ka nxjerrë nga holokausti është se, nëse krijohen kushtet shoqërore dhe politike që favorizojnë...

Latest news

- Advertisement -spot_img