- Advertisement -spot_img

TAG

veri i Irakut

Gjatë operacioneve antiterror kanë rënë dëshmorë dy ushtarë turq

Kanë rënë dëshmorë 2 ushtarë turq, një në zonën e operacionit “Burimi i Paqes” dhe një tjetër gjatë operacionit “Kthetra-3”. Në komunikatën e lëshuar nga Ministria...

Latest news

- Advertisement -spot_img