- Advertisement -spot_img

TAG

VV

Shoqata e Bjeshkatarëve “Haxhi Beda” mbështet kandidatët Çerkezi dhe Kizolli

Kandidatët në Lëvizjen e Vetvendosjes z.Sylejman Çerkezi me nr #31dhe Beniz Kizolli me nr #32 kanë vizituar shoqatën e Bjeshkatarëve “Haxhi Beda” në Prizëren nga ku...

Latest news

- Advertisement -spot_img