Facebook zbulon efektin e mrekullueshëm për fotot që do ta përdorni çdo herë!

Ekzistojnë disa hapa që mund t’i kryeni në rrjetin social “Facebook” kur të dëshironi të postoni një foto të re.

Automatikisht madhësia e fotografisë që e vendosni në profilin tuaj mund të ndryshojë, por këto dimensione mund t’i përcaktoni sipas dëshirës suaj.

Klikoni në “News Feed”, pastaj shtypni “More” e më pas “Help” për të zgjedhur “Settings” për të mbërritur tek “Upload HD photos“ (ky tutorial vlen vetëm telefonat Android).

Nëse e përdorni aplikacionin në Iphone shtypni tre vijat anash ekranit, zgjidhni “Settings Account” dhe pastaj “Video and Photo” për të ngarkuar foto në HD./Kosova Post/