Rama: ja rezultatet e platformës së bashkëqeverisjes

76
0

Kryeministri Edi Rama realizoi takimin e radhës me koordinatorët e bashkëqeverisjes, ku i mëshoi asaj që e konsideron sukses në mandatin e tyre, platformën ku çdokush drejtohet për të marrë zgjidhje.

T’i drejtohen platformës sepse kështu me një gur vrasim dy zogj; zgjidhim një hall, adresojmë një problem por nga ana tjetër identifikojmë punonjësit në zyrat e shtetit që meritojnë t’ju tërhiqet veshi kur kanë gabuar pak apo të ndëshkohen administrativisht dhe të largohen nga puna kur kanë gabuar shumë apo të shkojnë për ndjekje penale kur nuk bëhet fjalë për një gabim por për një faj.

Të drejtohen tek platforma në mënyrë që ecejaku i tyre të marrë fund, problemi i tyre të zgjidhet por me këtë rast të identifikohen dhe personat që i prodhojnë këto tortura krejtësisht të paligjshme dhe t’i ndëshkojmë.

Duke promovuar risinë e tij në komunikim me popullin, Rama morri dhe një përqafim nëne, ndryshe populli./tesheshi.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here