Familja

SINQERITETI I BËN NJERËZIT QË TË NA I FALIN GABIMET

Burri u kthye shumë vonë në shtëpi. Jashtë kishte pirë alkool, ishte dehur dhe në këtë gjendje e bëri copë-copë një enë të shtrenjtë,...

KJO VLEN PËR TY

Shpirtin tënd – bëje të lumtur. Ndjenjat e tua – zbukuroji. Moralin tënd – përmirësoje. Përmallimet e tua – paraqiti. Pikëpamjet e tua – mbroji. Fjalët e tua –...

LLOGARIA ËSHTË E PAGUAR PARAPRAKISHT

E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe e zgjati dorën mbi...

DISA KËSHILLA PËR TY

Mos hulumto për të kaluarën e cila ishte nga caktim. Mos e qorto atë që të tradhtoi dhe mashtroi. Mos e ndjek atë që të braktisi...

TA MËSOJMË TË SHKRUARIT MBI RËRË

Dy miq së bashku ishin duke udhëtuar nëpër shkretëtirë. Gjatë rrugëtimit u zunë mes veti për gjëra të thjeshta dhe njëri nga ta i...

AJO ËSHTË MBRETËRESHË

Është një rrëfim i vërtet, të cilin na e rrëfen një mjek musliman prej Arabisë Saudite, ku një periudhë të jetës së tij e...

ILAÇI I ÇDO PROBLEMI

Një grua na rrëfen për jetën e saj dhe thotë: Burri më ndërroi jetë, kurse unë isha në të tridhjetat dhe mbeta e vetme me...

SHOKËT QË NUK TË DUAN PËR INTERES

Në të kaluarën ishte një djalë me pasuri të madhe. Prindi tij ishte tregtar i diamanteve dhe perlave, kurse ai në mesin e shokëve...

UNË JAM FEJA!

Një ditë nga ditët, burri u nis për në një udhëtim me makinë së bashku me gruan dhe fëmijët dhe rrugës e vërejti një...

FEJESA E NJË VAJZE DHE KAFEJA E HIDHUR

Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar, jo se nuk kishte oferta për martesë, ata që i propozonin martesë ishin të shumtë...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img