Islam

Furkan Junuzi – Dunja e shkretë (Official Video 4k)

Furkan Junuzi - Dunja e shkretë (Official Video 4k) https://www.youtube.com/watch?v=lwDtlnXHp98&feature=youtu.be

Ndoshta Nuk E Keni Ditur- Dëgjoni Çfar Fiton Ai Që Thërret Dikë Në Iftar

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi...

ZEKATI I AKSIONEVE!

Prof.Dr. Vehbe Zuhajli Nëse kompania e nxjerr zekatin e gjithë kapitalit, kjo vlen për të gjithë aksionerët në atë kompani, ngase kompania këtë e bën...

SUBHANALLAH Macja shkel Biblën, por jo edhe Kur’anin! (Video)

SUBHANALLAH Macja shkel Biblën, por jo edhe Kur'anin! https://youtu.be/m19kpBNDOn8

Agjërimi si praktikë spirituale personale

Në mesin e majit ka nisur Ramazani, muaji i shenjtë i fesë islamike në të cilin, nga agimi deri në muzg, nuk konsumohen as...

Gruaja shpërblehet për kohën e saj në guzhinë -Shejh Salih el Feuzani!

    Gruaja shpërblehet për kohën e saj në guzhinë -Shejh Salih el Feuzani!   https://youtu.be/ef9M1HyoUQk

Namazi i jacisë dhe i teravive live në Qabe! (Video)

  Namazi i jacisë dhe i teravive live në Qabe! https://www.facebook.com/haramain.info/videos/10156746964773094/

EZANI MË I BUKUR QË KE DËGJUAR DERI MË SOT!

  EZANI MË I BUKUR QË KE DËGJUAR DERI MË SOT! https://youtu.be/lUEuwhbWOlo

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ju uron të gjithë besimtarëve, Gëzuar Muajin e Bekuar të Ramazanit!  

Ilahi e mrekullueshme!

Ilahi e mrekullueshme! Ilahia që shumë e keni kërkuar, Sonte Falet Taravia!   https://youtu.be/21dqiOGF1QI

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img