Video

Kurani në jetën e përditshme

https://youtu.be/EKauTGs21Fc Titulli: Kurani në jetën e përditshme Autorë: Haxhah Liza Abdullah ( Angela Milo ) Përktheu: Mr. Fehim Xhafer Dragusha Redaktor Profesional: Mr. Ajni Sinani Lektor: Agim Avdiu Për botuesin: Bashkim Avdiu Botues: SIRA Prishtinë Libri Kur’ani në...

Shpirti

https://youtu.be/gNjReRwU_VQ Titulli: Shpirti Autori: Ibn Kajim el-Xhevzijje Botues: Fondacioni i Rinisë Islame Viti i botimit: 2007 Vendi: Zürich Faqe: 464, me kopertina të trasha Lexues i nderuar! Libri Err-Rruh i Ibn Kajjimit është libri më i mrekullueshëm...

Si mundët të na lëndonit

https://youtu.be/KDtZcnZ5HvE Titulli: Si mundët të na lëndonit Titulli i origjinalit: Bize Nasil Kiydiniz Autore: Emine Shenlikoglu Përktheu: Fatmir Sulaj Redaktor: Bujar Vërbovci Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Fatos Beqiri Shtypi: Focus Print Botues: Sira – Prishtinë, 2017 Fjala që dëgjova ndërsa po...

Muhamedi alejhis-selam në familje dhe realiteti ynë bashkëkohor

https://youtu.be/poia_DraM-c Titulli: Muhamedi alejhis-selam në familje dhe realiteti ynë bashkëkohor Autor: Xhasim Mutava Përktheu nga Arabishtja: Gentjan Fejzullaj Redaktor: Rufat Sherifi, Fevzi Musliu Redaktor gjuhësor: Namir Lapardhaja Lektor: Agim Abazi Faqosja: Furkan Ism Kopertina:...

Rinia në Islam nga Besnik Leçini

https://youtu.be/I_r5XAI-PKg

Si mundët të na lëndonit

https://youtu.be/M3ytf6nnbKE Titulli: Si mundët të na lëndonit Titulli i origjinalit: Bize Nasil Kiydiniz Autore: Emine Shenlikoglu Përktheu: Fatmir Sulaj Redaktor: Bujar Vërbovci Kopertina: Bashkim Mehani Përgatiti për shtyp: Fatos Beqiri Shtypi: Focus Print Botues: Sira – Prishtinë, 2017 Fjala që dëgjova ndërsa po...

Krem për flokë me kolagjen

https://youtu.be/otSSdOYUeO0 Krem Trajtues për flokët me kolagjen dhe keratine! Posçërisht për flokët e lyer! Për flokë kaçurrela, me ngjyra dhe të thata . Ushqen dhe zbut flokët e...

Pastrues fytyre nga fara e zezë

https://youtu.be/qVEjQ55ikrI Një Pastrues natyral nga fara e zezë, qetësuese që pastron thellësisht lëkurën tuaj me përfitimet e shtuara të ekstrakteve të farave të zeza dhe...

Vaj SinuDrain për sinus

https://youtu.be/dt90EUgXtCc Një trajtim lehtësues me përzierjet e Eukalipt, Çajit dhe Vajrave të mentes, për të pastruar dhe lehtësuar presionin e sinusit dhe bllokimet e kongjestioneve. Vaji...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img