Video

Vetëdija mbi imanin

https://youtu.be/2H9sQSM21t0 Titulli: Vetëdija mbi imanin Përktheu: Besim Bilalli Redaktor: Mr. Blerim Halili Marketingu: Selami Hyseni Për botuesin: Lulzim Lecaj Botues: Fondacioni i Rinisë Islame Pjesë nga libri: Imani është mundësia më e...

Shpjegimi i gjendjes sonë

https://youtu.be/9wK0Tg-exfA Titulli: Shpjegimi i gjendjes sonë Titulli original: Halimizin Izahi Autor: Nuredin Jëlldëz Përktheu nga Turqishtja: Fatmir Sulaj Redaktor: Hasan Baftijari Lektor: Agim Abazi Faqosja: Furkan ISM Kopertina: Jusuf Saliu Botues: Sh. B. Furkan Ism – Shkup Formati: A 5 Faqe: 340 Shtypi: Furkan Print – Shkup Njeriu besimtar...

Jeta pas vdekjes

https://youtu.be/W4DcmmcqCuo Titulli: Jeta pas vdekjes Titulli i origjinalit: Ed-durru el fahire fi ma’rifeti ulu’i-i-ahire Autorë: Muhammeed El Gazali Kryeredaktor: Abdurrahman Asllani Përktheu nga boshnjakishtja: Dr. Sci. Selim Sylejmani Redaktor gjuhësor: Ahmed R. Ramadani Radhitja kompjuterike: Islam Reshiti Dizajni i...

Kosova VI, VII dhe VIII, Kompleti prej 3 Vëllimeve

https://youtu.be/nnbQbOuUtuY Titulli: Kosova VI, VII dhe VIII, Kompleti prej 3 Vëllimeve Autor: Jusuf Buxhovi Botues: Ramiz Tafilaj, Nazmi Rrahmani Redaktor: Ramadan Musliu Botues. Jalifat Publishing – Houston, Faik Konica – Prishtinë Shtypi: Prograf – Prishtinë Vëllimi i...

Robinson Kruzo

https://youtu.be/-VdjFnZrrJc Titulli: Robinson Kruzo Autor: Daniel Defoe Redaktor: Sali Sh. Salihu Kopertina: Sali Sh. Salihu Botues: Botimet Efekos “Robinson Kruzo” është novela e parë e shkrimtarit Defoe, e shkruar më...

Vjersha të Përshpirtëshme

https://youtu.be/_-f5eC-ukto Autor: Rexhep Hoxha Hasan Efendi Nahi, ndonëse i petkut fetar, është i të njëjtës rrugë për qëndrimin e shkollës laike në trojet shqiptare. Kur nacionalshovenistët serbë,...

Zhvillimi i sekteve në historinë e mendimit Islam

https://youtu.be/q5k405an1tA Titulli: Zhvillimi i sekteve në historinë e mendimit Islam Autori: Nexhat S. Ibrahimi Botues: SH.B. ASR, Tetovë, 2007 Faqe: 236 Roli destruktiv i sekteve sot? Libri ka format standard, me 230 faqe. Libri...

Hazreti Aisha ( radijallahu anha! ) Nëna e besimtarëve

https://youtu.be/IQI1DiQiCTY Autor: Muhammed Seid Ramadan El-Buti Kryeredaktor: Abdurahman Asllani Përktheu nga gjuha boshnjake: Dr. Sci. Selim Sylejmani Krahasoi me gjuhën arabe: Amir Asllani Redaktor gjuhësor: Ahmed R. Ramadani Radhitja kompjuterike: Islam Reshiti Botuesi: “ASR”, Tetovë Hazreti Aisha (radijallahu anha!)...

Lejleku i Mençur

https://youtu.be/sRkNIHws7ZE Titulli: Lejleku i Mençur Botues: Toper Përralla “Lejleku i Mençur” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të...

Sjellja e profetit a s me jobesimtarët nga Besnik Leçini

https://youtu.be/tJ4Rnzlf9z0

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img