I hapet rrugë dëbimit të Simsek nga Shqipëria, Gjykata Administrative i rrëzon kërkesën për siguriminë e padisë

Mos i humb

Gjykata Administrative i ka rrëzuar kërkesën turkun Selam Simsek për sigurimin e padisë.

Dhe pas këtij vendimi i hapet rrugë dëbimit të Simsek nga Shqipëria pasi ai kishte kërkuar që mos ekzekutohej vendimi i Komisionit.

Simsekut i është rrëzuar kërkesa në Shqipëri për azil ndërkohë që është në kërkim nga Turqia.


Gjithsesi ai ka 5 ditë kohë që ta apelojë vendimin dhe avokati i tij Elton Hyseni ka konfirmuar se do e apelojë vendimin.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit