Ish-gjyqtari Simmons do të dëshmojë para deputetëve për shkeljet e rënda të EULEX-it

Mos i humb

Malcolm Simmons, ish-president i gjykatësve të EULEX-it do të dëshmojë para Komisionit për Legjislacion dhe Imunitete.

Vendimi është marrë sot në mbledhjen e këtij Komisioni, teksa propozimi ka kaluar me shtatë vota pro.

Simmons do të dëshmojë aty në lidhje me pretendimet e tij për shkeljet e rënda që janë bërë përgjatë disa viteve nga misioni i EULEX-it.

Letra nga Simmons ishte dërguar në Kuvendin e Kosovës qysh në muajin gusht të këtij viti.Pas raportimit të Simmons, do të vendoset nëse do të formohet Komision Hetimor Parlamentar për pretendimet e tij.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit