Jeta pas vdekjes

Mos i humb

Titulli: Jeta pas vdekjes
Titulli i origjinalit: Ed-durru el fahire fi ma’rifeti ulu’i-i-ahire
Autorë: Muhammeed El Gazali
Kryeredaktor: Abdurrahman Asllani
Përktheu nga boshnjakishtja: Dr. Sci. Selim Sylejmani
Redaktor gjuhësor: Ahmed R. Ramadani
Radhitja kompjuterike: Islam Reshiti
Dizajni i ballinës: Kujtim Ameti
Boton: Asr Tetovë
Libri ka 126 faqe

Libri Jeta pas vdekjes në pika të shkurtëra merret me disa gjendje të ndryshme të njeriut, me rastin e vdekjes, jetën në varr, kijametin, ringjalljen e sërishme dhe përshkrimin e disa gjendjeve në Ditën e gjykimit.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit