KJO GRUA ËSHTË E MENÇUR

Mos i humb

Ndodhi një mosmarrëveshje mes dy bashkëshor­tëve dhe gruaja u ul duke qarë. Në këto çaste, trokiti në derë familja e saj, kishin ardhur në vizitë të saj. Ia panë sytë e lotuar dhe e pyetën se çfarë ndodhi me të?!

U përgjigj: Paramendoni! U ula t’ju rikujtoj, e fillova të qaj dhe mu shtua dëshira që t’ju shoh! Lartësimi i takon Allahut që më bashkoi me juve në këto momen­te!

Burri e dëgjonte gruan e vet se si e arsyeton të qarit e saj para familjes, e u rrit në sytë e tij dhe u gëzua që i ruajti sekretet bashkëshortore!

Pasi shkoi familja e saj, i kërkoi falje dhe u pendua.

Kjo grua është e mençur!

Kjo është dashuri dhe mirëkuptim për ata që dëshirojnë jetë të lumtur!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit