Kostoja e dëmtimit të makinave dhe shtëpive në Dubai është tronditëse!

Mos i humb

Kostoja e fatkeqësisë së përmbytjeve në Dubai dhe në përgjithësi në Emiratet e Bashkuara Arabe, në fillim të javës është marramendëse.

Vlerësimi i parë e vendos koston deri në 1 miliard dollarë, por të gjitha treguesit tregojnë se do të shkojë edhe më lart.

Përmbytja shkaktoi ndërprerje të paprecedentë në aeroportin e Dubait, një nga më të mëdhenjtë në botë dhe kaos trafiku në rrugët e përmbytura.

Reshjet e dendura të shiut që ranë brenda 24 orëve zakonisht janë reshje që bien brenda 1-1.5 vjetësh.

Humbjet e kompanive të sigurimit, sipas Insurance Insider, mund të arrijnë në disa qindra miliona dollarë.

Më pak se 15% e banorëve në Emiratet e Bashkuara Arabe besohet se kanë sigurim shtëpie, sipas raporteve nga The National News.

Shumë prej tyre u detyruan të braktisin makinat e tyre nga përmbytjet, shumë prej të cilave ishin pa sigurim, thanë të njëjtat burime.

Duhet të theksohet se në Dubai në veçanti, shumica e makinave në rrugë janë mishërimi i luksit, i cili faktorizohet në koston e dëmeve.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit