KPA-ja shkarkon nga detyra prokurorin e Apelit të Tiranës, Dritan Peka

Mos i humb

Është shkarkuar nga detyra Prokurorisë së Apelit Tiranë, Dritan Peka.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar pas një rivlerësimi të dytë, prokurorin Peka.

Peka ishte konfirmuar para disa kohësh në detyrë, por pas një ankimimi të kryer nga Komisioneri Publik, KPA-ja ka vendosur ta shkarkojë nga detyra prokurorin e Tiranës.

Deri tani janë shkarkuar më shumë se 100 prokurorë dhe gjyqtarë.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit