Lumturia, dialog me mundësitë për lumturinë

Mos i humb

Titulli: Lumturia, dialog me mundësitë për lumturinë
Autor: Daut Demaku
Redaktor gjuhësor: Sylejman Dërmaku
Kopertina: Faton Bajgora
Botues: Botime Artini

Ky libër të mëson rrugën se si ta lironi fuqinë e brendëshme dhe të arrini vetëbesimin dhe kënaqsinë dhe të përmbusheni me energji të re, e cila me të vërtete do ta përtrijë jetën tuaj.

Nëse dëshironi të mësoni se si i ta ndërtoni qetësinë në ju, si të jeni të shëndetshëm, si ta arrini suksesin e plotë, si ta arrini lumturinë në martesë, si të keni harmoni në jetë, si te liroheni nga frika, si ta largoni shqetësimin, si të keni vetëbesim, si ta përballoni dëshpërimin, si ta shmangni nërvozen, si ta mundni vuajtjen, si të liroheni nga kompleksi i vlerës së ultë, si të jeni i veçantë, si ta lironi stresin, si ta vendosni qendrën e paqes në jetë.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit