“Në takimin Turqi-Azerbajxhan-Pakistan u morën vendime të rëndësishme”

Mos i humb

Çavuşoğlu: Në takimin Turqi-Azerbajxhan-Pakistan u morën vendime të rëndësishme për rritjen e sigurisë, stabilitetit dhe mirëqenies.

Kryediplomati i Azerbajxhanit fton firmat pakistaneze dhe turke të ndihmojnë në rindërtimin e rajonit të Karabakut të çliruar nga pushtimi armen.

Kryediplomati pakistanez tha se në takimin Turqi-Azerbajxhan-

Pakistan është marrë vendim për intensifikimin dhe thellimin e bashkëpunimit trepalësh.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit