Protestojnë infermierët, kërkojnë rritjen e pagesës për ndërrimin e natës e orëve shtesë në vikend

Mos i humb

Një grup infermierësh të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) kanë protestuar para Klinikës së Kirurgjisë.

Ata po kërkojnë që tu rriten pagesë për ndërrimin e natës, tu paguhen orët shtesë gjatë vikendeve, por tu paguhet edhe rrezikshmëria në punë.

Gjithashtu ata kanë kërkuar edhe pagesën e ndërrimeve dhe shtesave për infermierët e pranuar nga MSh-ja përmes Bankës Botërore të cilët janë duke punuar në QKUK si dhe vazhdimi i kontratës së tyre me afat të pacaktuar si dhe pagesa e ndërrimeve dhe shtesave për infermierët e Caritas që janë duke e dhënë kontributin në QKMF-të në vend

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit