SA SHOQËRI E BUKUR QË ËSHTË SHOQËRIA E SINQERTË

Mos i humb

E cek njëri dhe thotë: “Ndërroi jetë shoku im para një periudhe të gjatë dhe deri më tani ende nuk e fshira emrin e tij nga celulari!!

Madje edhe kur blejë celular tjetër emrin e tij e shënoj dhe e ruaj.”

I thanë: “E pse vepron ashtu kur e di që ka ndërruar jetë gjatë kohë?”

U përgjigj: “Nuk e fshij emrin e tij, sepse çdo herë kur e shoh emrin në listën e shokëve në celular, që i bie për çdo ditë, e kujtoj dhe bëj dua për të që Allahu ta mëshirojë, ta falë dhe ta shpërblejë me Xhenet!”

Sa e bukur që është shoqëria kur themelet i ka të sinqerta!

Sa shoqëri e bukur që është shoqëria e sinqertë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit