- Advertisement -spot_img

TAG

betonizim e tharje uji

Në 5 vite/ Ja 109 HEC-e, dhënë nga “99”-shat Rama-Gjiknuri; betonizim e tharje uji në 37 lumenj dhe “etje” për 9642 ha toka

PLAÇKITJA E PASURIVE KOMBËTARE/ Batërdia e koncesioneve kundër lumenjve, burimeve ujore zonale e pyjeve; dhuruar pa asnjë qindrakë, familjarëve të pushtetarëve, politikanëve majtas-djathtas, oligarkëve,...

Latest news

- Advertisement -spot_img