- Advertisement -spot_img

TAG

ErdhiDita

Gjakova mbështet ndryshimin, Sylejman Çerkezi dhe Beni Kizolli takojnë qytetarët

Lagje për lagje, derë për derë, mbështetja po na rritet çdo ditë e më shumë. ? Besimi i qytetarëve ndaj nesh fillimisht do të na nderoj...

Latest news

- Advertisement -spot_img