Gjakova mbështet ndryshimin, Sylejman Çerkezi dhe Beni Kizolli takojnë qytetarët

Mos i humbLagje për lagje, derë për derë, mbështetja po na rritet çdo ditë e më shumë. ? Besimi i qytetarëve ndaj nesh fillimisht do të na nderoj neve dhe më pas do të na obligojë që të shërbejmë me ndërgjegje. #ErdhiDita për Ndryshimin! #Voto126 #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32 #qeveriaKURTI- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit