- Advertisement -spot_img

TAG

Ibrahim Kalin

Kalin: Asnjë plan në Mesdheun Lindor nuk mund të realizohet pa e marrë parasysh edhe Turqinë

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin deklaroi se nuk është e mundur të realizohet asnjë plan në Mesdheun Lindor pa e marrë parasysh edhe Turqinë. Ibrahim...

Kalin: Po punojmë për kthimin e sigurt dhe vullnetar të refugjatëve sirianë

“Kthimi i refugjatëve do të bazohet në tri kritere kryesore të caktuara nga OKB-ja, ndërsa ne po punojmë që të sigurohet kthimi i sigurt,...

Kalin: Aleatët në NATO duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin bëri të ditur se aleatët duhet të marrin seriozisht shqetësimet e Turqisë për siguri. Samiti i NATO-s do të mbahet më...

Turqia dënon deklaratën amerikane për vendbanimet çifute

Ibrahim Kallën mbajti një konferencë shtypi ndërkohë që brenda vazhdonte mbledhja e Kabinetit Presidencial. Ne e dënojmë deklaratën e autoriteteve amerikane që merr nëpër këmbë...

Latest news

- Advertisement -spot_img