- Advertisement -spot_img

TAG

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB)

“PKK/YPG faktori më i rëndësishëm i ekzistencës së mbetjeve të DAESH në Siri”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi se shkaku i kompleksitetit në Eufratin Lindor në Siri dhe faktori më i rëndësishëm në ekzistencën ende të organizatës terroriste DAESH...

MSB: Turqia zotëron kontroll të plotë politik në NATO

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) tha se Turqia zotëron kontrollin e plotë politik në NATO. Nga ana e MSB-së u dha një konferencë shtypi informuese...

Latest news

- Advertisement -spot_img