- Advertisement -spot_img

TAG

operacionet "Kthetra"

Aktop: Në operacionet “Kthetra” janë neutralizuar 163 terroristë

Nadide Sebnem Aktop, oficere e prezantimit të Drejtorisë së Informacionit dhe Marrëdhënieve me Publikun pranë Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare dhe nënkolonele e Forcave Detare...

Latest news

- Advertisement -spot_img